Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφανίστηκαν τα πρώτα renders για το Motorola Edge+ και δείχνουν waterfall display

*
Η Motorola επιστρέφει και στα παραδοσιακά smartphones και τα πρώτα renders για το Motorola Edge+ έκαναν την εμφάνισή τους. Η συσκευή θα έχει waterfall display, δηλαδή μια επιφάνεια που θα γίνεται κυρτή στο τέλος και στα «κουμπώματα» με το κυρίως σασί, κάτι που μαρτυρά και η ίδια η ονομασία που αποφάσισε να δώσει ο κατασκευαστής στο εν λόγω μοντέλο. Στο επάνω αριστερά τμήμα θα υπάρχει μια μικρή τρύπα για την selfie-cam, ενώ κάτω από την οθόνη θα υπάρχει σαρωτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων.



Στο πίσω μέρος συναντάμε 3 κάμερες με ένα dual-LED flash array και μερικούς ακόμη αισθητήρες, καθώς και το λογότυπο της Motorola με ένα δαχτυλίδι γύρω του που θα λειτουργεί ως ένδειξη για τις ειδοποιήσεις. Στο επάνω μέρος θα υπάρχει jack 3.5mm για ακουστικά, ενώ στο κάτω μέρος συναντάμε USB-C port, την υποδοχή της SIM και τα ηχεία. Σύμφωνα με τις διαρροές, το Motorola Edge+ θα έχει οθόνη 6.67 ιντσών Full HD+ με 90Hz refresh rate, Snapdragon 865 SoC, υποστήριξη 5G, 8GB ή 12GB RAM και μπαταρία 5.170mAh. Θα κυκλοφορήσει με το Android 10. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*